YRITYS

Y-tunnus: 2252078-7

 

  

Missio:

Referenssit – Palautetta matkan varrelta:

"You are a very serious young man who seems to know what he wants. You can make a successful career in any field that you should choose. I will remember you as a bright young man full of life with a lot of love and care to give to others."

"It was wonderful to meet with you [...]. I really enjoyed our discussion. Thank you for sending me your Infopackage. It was very informative. I learned a lot from[...].It really helped me to understand more about [...]. There is a tremendous amount of useful information in your packet. I command you on your research and encourage you to continue to look into the problems concerning organizational behavior [...]. Your desire to give back to[...] and to improve [...] is very admirable. Please let me know if I can be of any help to you in the future. (Vice President and Chief Operating Officer)

"Sitä ei ole ikinä kasattu, mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon. Tää on siinä mielessä todella hyvä. Tässä on eri näkökulmia, mitä kaikkea siellä pitäisi miettiä, onks meillä tällaisia valmiuksia olemassa. Jos meillä ei ole valmiuksia, niin mitkä niistä on - niin kuin hän [Antti] sanoi  – kriittisiä, joille pitäisi tehdä jotain... On tää siinä mielessä kattava, kun ottaa huomioon mitä meillä tällä hetkellä otetaan huomioon, niin kyllä tässä on huomattavasti… tässä on 98 prosenttia ainakin lisää." (Ote erään pörssiyhtiön kehittämisprojektin palaverista)

"Parhaat ominaisuutesi konsulttina: olet jämäkkä, herätät luottamusta olemuksellasi, kuuntelet ryhmän jäseniä ja osaat ratkaista ongelmia rationaalisesti." (ryhmäpalaute)

"Vahvuutesi ryhmän jäsenenä: pohdit asioita monipuolisesti, tuot esille uusia ja luovia ratkaisuja." (ryhmäpalaute)

"Ryhmämme toimintaa olet tukenut: tilannetajulla, vaihdat rooliasi ryhmänjäsenenä sujuvasti, olet huumorintajuinen veijari ja tuot esille luovia ehdotuksia. (ryhmäpalaute)

"... thank you for all that you put into helping to move this cast forward. You are very much appreciated." (Assistant cast manager)

"Olen tykännyt rauhallisesta olemuksestasi Antti. Tuntuu, että todella olet mukana meidän raskaissa arjen hetkissämme. Kiitos!"

"Työnohjaukset ovat auttaneet hahmottamaan uusia näkökulmia, kirkastamaan näkemystä sekä löytämään konkreettisia työkaluja käytännön toimintaan. Työnohjausten kautta käytännön konkreettisia haasteita on tullut pohdittua suhteessa laajempiin ja abstrakteihimpiin työyhteisöä koskeviin ilmiöihin sekä taas abstraktimmista ilmiöistä on edetty kohti konkretiaa: käytännön ja teorian vuoropuhelua. Työnohjaus on auttanut myös oman johtamisen selkeyttämisessä ja vahvistamisessa." (toimintayksikön esimies)

"Kurssi ja kokeet menivät yleisesti ottaen hienosti, joten kurssin oppi sisäistettiin ryhmässä hyvin. Kiitos myös panoksestasi mukavan ilmapiirin ja hyvän oppimisasenteen luomisessa!" (koulutuspäällikkö)

"Aihe: LA koulutuksen "macgyver"... Onko [ ] mahdollisuus lähettää yhdelle lauantain koulutuksessa olleelle jäsenelle, jotain pientä kiitosta?... Respa ei osannut enää auttaa, ja kouluttaja tarvitsi esityksen. Meidän onneksi, yksi koulutukseen tulossa oleva mies... otti homman haltuun... Antti siis pelasti Rovaniemen lauantain koulutuksen, teknisen toteutuksen osalta. Todellinen herrasmies!" 

    "Hei Antti! Sain aluesihteeriltämme Lapista yllä olevan meilin... Tässä vihdoin pieni kiitos suuresta avusta. Pelastit tilaisuuden!" (Asiamies, koulutus- ja aluetoiminta)"

"Moni kokenutkin ohjaaja tyytyy vain liikkeen aikaansaamiseen tai positiiviseen yleiseen palautteeseen, ilman että antaa korjaavaa palautetta. Sinä olit kiinnittänyt tähän huomiota ja huomannut ensinnäkin suoritustekniikan korjaamisen tarpeen (kehittynyt ohjaajan silmä) jonka lisäksi osasit antaa korjaavaa palautetta... Sinulla on mielestäni hyvinkin analyyttinen ote ja tahto kehittää ja opettaa, mikä on loistava henkilökohtainen ominaisuus ohjaajalle... Osaamisellesi on Antti kysyntää!" (aluekouluttaja)

"Tottahan haet liikuntasihteerin paikkaa myös ensi vuodelle. Hommasi olet hoitanut enemmän kuin hyvin. Toivottavasti olet myös käytettävissä, kun pääsihteeri valitaan seuraavan kerran noin vuoden päästä. Näytöt ovat ainakin erinomaiset."

"Yleensä palautetta tulee vain silloin jos hommat hajoavat käsiin eli urakka kusee. Tällä kertaa kuitenkin vähän toisin. Salilla porukka oli hyvinkin tyytyväistä kesävuorojen olemassaoloon ja sinun nimi mainittiin varsin myönteisessä hengessä, kesävuoroja on nimittäin joskus ennenkin pyydetty mutta huonolla menestyksellä."

"Kiitos ilmoituksesta! Sitä kai voisi kutsua "asiakkaiden" todelliseksi palvelemiseksi. Syksyllä tuli monta kertaa asian tiimoilta paha mieli. Urheilumieltä! Terv. tyytyväinen yokuntalainen"

"Mahtavaa kun saa ideoita! Lähdenkin saman tien jutteleen [ ] (tyky-yhteyshenkilön) kans." (liikuntasihteeri)

"Thank you for your kindness. If you ever will come to Italy I'll be glad to help you..."

"Kiitos laaja-alaisista näkökulmistasi keskusteluissamme" 

"Kiitos asiantuntevista kommenteistasi, kaikkea hyvää jatkoon!" 

"Kiitos monipuolisista näkökulmistasi ja hyvistä ajatuksistasi." 

"Kiitos hyvistä ja erilaisista näkökulmista. hyvää kesää ja jatkoa :)" 

"Kiitos miehisestä näkökulmasta asioihin sekä hyvästä huumorista!" 

"Hyvä ja erittäin hyödyllinen kurssi!"

"Tosi antoisa, positiivinen ja erittäin hauska viikonloppu. Ei tuntunut ollenkaan rankalta/väsyttävältä." 

"Lopun koulu-osia oli silkkaa timangia"

"Havainnollistaminen on erittäin hyvää ja asioiden esittämistavat ovat monipuolisia. Tunneilla pysyi hereillä."

"Oppi tuntemaan muiden koulutusalojen tutoreita. Paljon ideoita uusien opiskelijoiden tutorointiin."

"Tuli selvämmäksi asiat. Ja anto valmiuksia toimia tutorina."

"Tapa jolla sinä Antti vedit meidät mukaan opiskeluun oli vertaansa vailla. Oli hienoa olla tutor-ryhmässäsi – kaikki muut fuksit olisivat mieluusti halunneet meidän onnellisten kohtalon."

"Näillä tuutor-tunneilla on saanut sitä tietoa, minkä takia tälle kurssille tulin, eli tietoa yliopisto-opiskelusta. Myös eri testit ovat antaneet suuntaa tulevaisuudella. Olen saanut monia ahaa-elämyksiä tunneilla. Plussaa myös omatoimisesta tiedon etsimisestä netistä."

"Asiat esitettiin selkeästi ja johdonmukaisesti. Hyvä yleisfiilis ja tunnelma, mikä juontaa pelkästään leppoisasta ja antaumuksellisesta tuutoroinnista."

"Täytyy kyllä tunnustaa, että parempaa tutoria emme olisi voineet saada. Aluksi ainakin minusta kaikki tuntui tosi sekavalta, mutta "tutoristunnot" selkeyttivät asioita huomattavasti. Olit todellakin paneutunut tehtävääsi! Lämpimät kiitokset!"

   

  

Arvot: 

YRITTÄJÄSTÄ:

Olen toiminut erilaisissa yksilöihin, ryhmiin ja organisaatioihin liittyvien kehittämistehtävien parissa vuodesta 1993 lähtien. 

Työelämäkokemus:

Ensi kosketukseni työelämään sain vuonna 1987. Kaiken kaikkiaan työkokemusta on kertynyt toisesta kymmenestä eri organisaatiosta. Olen työskennennellyt niin yksityisellä-, julkisella- kuin järjestösektorilla. Tutuiksi ovat tulleet niin mikro-, pienet-, keskisuuret- sekä suuret organisaatiot; aina pörssiyhtiöitä myöten. Olen työskennellyt myös ulkomailla.

Muodollinen koulutus: 

Muodollista koulutusta on kertynyt noin viisi ja puolisataa opintopistettä. Opiskeltua on tullut seuraavia aihealueita: aikuiskasvatustiede, psykologia, kasvatuspsykologia, hyvinvoinnin ja terveyden sosiologia, liikuntalääketiede, liikunta, ravintovalmennus, opettajan pedagogiset opinnot, puheviestintä, hallintotiede, johtaminen, markkinointi, laskentatoimi sekä arviointi ja ennakointi. Olen opiskellut myös ulkomailla.

 

Tämän lisäksi olen käynyt - ja käyn edelleen - lukuisissa ammatillista kehittymistä edesauttavissa koulutuksissa ja seminaareissa.

InstagramFacebookTwitter

Well House: 

Sana 'well' tarkoittaa muiden muassa substantiivina kaivoa, verbinä pulputa ja adjektiivina hyvää tai tervettä. 

Sana 'house' tarkoittaa muiden muassa taloa, rakennusta tai tietyllä alalla toimivaa yritystä.

Summa summarum: näin saadaan (kivijalka)yritys, jonka ydin on vertauskuvallinen kaivo, joka pulppuaa hyvää ja tervettä.